L.J. Costerstraat 15 8141GN HEINO0572-391156info@starlightholland.nl8:00 - 17:00 uur

Specialist in professionele feestverlichting

Starlight is al sinds 1983 leverancier van feestverlichting en sfeerverlichting voor winkelcentra en andere winkelomgevingen. In de afgelopen 32 jaar hebben wij talloze winkelstraten, warenhuizen, winkels en (overdekte) winkelcentra voorzien van feestelijke sfeerverlichting gedurende de gezelligste maanden van het jaar.

Ieder seizoen slagen we er weer in fraaie en trendy (kerst)motieven aan ons assortiment toe te voegen. Zo zijn we voortdurend in beweging om ook voor uw winkelstraat/centrum sfeervolle “kerstverlichting” te ontwikkelen!

Uw feestverlichting in vertrouwde handen.

Goede feestverlichting is maatwerk. Juist daarom is het prettig dat wij het gehele traject voor u kunnen verzorgen. Een traject dat begint met een doordacht verlichtingsplan, vakkundige uitvoering en installatie en eindigt met demontage, onderhoud en opslag. Alles wordt zo geregeld dat u er geen omkijken meer naar heeft.

Bij Starlight kunt u kiezen uit vele soorten feest- en sfeerverlichting. En omdat wij maatwerk leveren is het mogelijk om logo’s of eigen ontwerpen in uw verlichtingsplan te verwerken. Uiteraard zorgen wij ook voor alle (éénmalige) voorzieningen zoals:

 • spankabels voor horizontale verlichting boven straten en pleinen
 • vlaggenmasthouder en muursteunen
 • voedingskasten en kabels (zowel vast als démontabel)
 • gietijzeren mastputten voor paalornamenten

 Bij Starlight kunt u uw feestverlichting kopen of huren.

Starlight kan u op verschillende manieren van dienst zijn met de levering van feestverlichting:

 • U kunt uw feestverlichting bij ons kopen en zelf zorgen voor het (de)monteren,
  onderhouden en opslaan
 • U kunt uw feestverlichting  bij ons kopen in combinatie met de (de)montage,
  het onderhoud en (verzekerde) opslag.  Hiervoor hebben wij een speciaal
  servicecontract.
 • U kunt de feestverlichting voor een periode van 5 jaar bij ons huren.
  Uiteraard verzorgen wij dan ook de (de)montage, het onderhoud
  en de verzekerde opslag van de feestverlichting.

 Professionele kwaliteit voor een scherpe prijs.

Wanneer u kiest voor de feestverlichting van Starlight dan kiest u voor degelijke kwaliteit dat tegen een stootje kan. Al onze sfeerverlichting wordt gemaakt volgens de strengste normeringen. Onze producten voldoen aan de CE richtlijnen en NEN 1010 norm.

Onze prijzen zijn scherp en duidelijk. Starlight werkt met een vaste prijslijst die jaarlijks wordt geïndexeerd. Alleen de toeslag voor reiskosten kan per project variëren. Deze is afhankelijk van de afstand tussen Heino en de locatie van het project.

Menu