L.J. Costerstraat 15 8141GN HEINO0572-391156info@starlightholland.nl8:00 - 17:00 uur

Starlight is sponsor van diverse goede doelen.

Wij geloven dat je als onderneming niet alleen verantwoordelijkheden hebt naar de mensen binnen je werkveld maar ook een bijdrage moet leveren aan de samenleving. Naast onze opdracht om duurzaam te ondernemen proberen we ook goede doelen op verschillende manieren te steunen.

 

De Foundation van de voormalig prof volleyballer Bas van de Goor verbetert de kwaliteit van leven van kinderen met diabetes type 1 door middel van sport en bewegen.Ze organiseren o.a. sportkampen met begeleiding van artsen en stimuleren deelnemers om zelf te ervaren wat de effecten van sport op diabetes zijn.

Voor meer info over de Bas van de Goor Foundation: www.bvdgf.org

 

 

Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld bijeen brengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker. Onder het motto ‘opgeven is geen optie’ beklimmen zij op één dag tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d’Huez.

 

Stichting Second Home heeft als doel het realiseren en in stand  houden van een woonvoorziening voor kinderen met een verstandelijke  beperking of leerachterstand in Gambia, zodat zij naar school kunnen.

 

Roparun 2014

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Starlight sponsort TEAM LEF uit Raalte.

 

Ieder jaar organiseert Ronald McDonald Huis Zwolle een eigen benefiet golftoernooi. Met de opbrengst van de gesponsorde prijzen, – activiteiten en flightverkoop kan het Ronald Mc Donald Huis in Zwolle 365 dagen per jaar ouders een plekje bieden dichtbij hun zieke kind.

 

Natuurlijk ondersteunen we ook plaatselijke koren, theater-, voetbal-, tennis- en paardenverenigingen en evenementen.

 

                              

 

 

 

Menu