L.J. Costerstraat 15 8141GN HEINO0572-391156info@starlightholland.nl8:00 - 17:00 uur

Concepten voor feestverlichting

Feestverlichting is maatwerk. Immers, iedere winkelstraat en elk winkelcentrum is anders. Starlight ziet iedere opdracht voor feestverlichting dan ook als een uniek project waarvoor een speciaal lichtconcept ontwikkeld wordt.

Het ontwikkelen van een lichtconcept begint met een wandeling (met de fotocamera) op locatie en een goed gesprek waarin we graag horen wat de wensen en ideeën zijn. Is er een bepaald thema?  Welke uitstraling is gewenst? Welke voorzieningen moeten er worden getroffen?  Wat is het budget en welke partijen zijn er naast u nog meer bij betrokken?

Alle verkregen informatie en ideeën werken wij vervolgens uit in een gedetailleerd verlichtingsplan. Een voorstel  waarin staat beschreven welke ornamenten, overspanningen en boomverlichting het beste resultaat opleveren. Een plan waarmee u zich een beeld kunt vormen over hoe de feestverlichting er in uw koopcentrum uit zal zien. Uiteraard lichten wij dit voorstel toe aan de betrokken partijen en kan het naar wens worden aangepast.

Wanneer het lichtconcept eenmaal staat gaat onze productieafdeling aan de slag. Alle ornamenten, boomverlichting, overspanningen  en andere onderdelen worden gefabriceerd en getest. Om de overlast te beperken worden alle onderdelen zodanig voorbereid dat het snel en efficiënt op de juiste plaats gemonteerd kan worden.

De montage gebeurt op de afgesproken data. Ons montageteam monteert en sluit de verlichting aan op het lichtnet zodat alles perfect brandt.

Menu